De mennesker, vi møder på vores vej, og de begivenheder, der indtræffer i vore liv, fletter sig ind i hinanden og er indbyrdes afhængige af hinanden.

Tag dig tid til at fordybe dig i motiverne. Observer i stilhed hvordan fuglene fletter sig sammen og hvordan hver enkelt, stor som lille, farverig som undselig har deres berettigelse i det overordnede billede. Måske giver det dig anledning til at fordybe dig i dit eget livs unikke billede - din mosaik af mennesker og begivenheder, og får dig til at indse at "... alle de mørke tråde, såvel som de gyldne bånd, var lige nødvendige for mønstret i Mesterens kyndige hånd." (Ukendt oprindelse)

 

 

Bosina Life er skabt og drevet af Britt Baunsgaard, healer og intuitiv kunstner, som malede disse motiver liggende på gulvet med en diskusprolaps. Hun beretter her:

"Som udmattede fugle søgte jeg også efter at finde en opdrift, som kunne løfte og bære mig, da mine egne vinger var trætte. Denne opdrift fandt jeg i at male disse motiver, og hele processen er rammende for, hvordan jeg synes, jeg vil leve mit liv: Legende, eksperimenterende, fordybende og reflekterende.

Det forunderlige er, at mens jeg arbejdede og hengav mig til maleriet, havde jeg ikke ondt i ryggen. Jeg flyttede, gennem min handling, min energi og opmærksomhed mod noget, som virkede healende på mig. Jeg kan kun opfordre dig til at prioritere at gøre de ting, som føles godt for dig, for det er dér, du henter dit overskud til at kunne være noget for andre. Så længe det bliver gjort med kærlig omtanke for dine nærmeste og ikke bliver et sted, du flygter til for at undgå forpligtelser.

Fuglenes indbyrdes afhængighed illustrerer på smukkeste vis det essentielle i at leve: Ligegyldigt, hvad vi end gør i ord, tanke eller handling, vil det have indflydelse på rigtig mange mennesker, fordi vi alle er forbundet i hinandens mosaikker. Den energi, jeg giver videre til én i min nærhed - i min mosaik - vil få indflydelse på andre i dennes mosaik, uden jeg overhovedet er klar over det. 

Jeg vil sætte mit aftryk med positive og farverige penselstrøg, og derfor øver jeg mig dagligt i at være den bedste udgave af mig selv, som jeg kan være på det givne tidspunkt og under de givne omstændigheder på alle platforme. Jeg vælger at røre andre positivt i deres hjerter og være et kærligt og omsorgfuldt menneske, som har respekt for andre. Hvilken rolle spiller du i dit eget og i andres liv? Hvilke penselstrøg maler du med?

Kærlig hilsen Britt."