DESIGNS, SYMBOLIK OG HEALENDE ENERGI.

Mine designs bliver blandt andet overført til lærred, dekorationsfolie, plakater, kort, sengetøj i økologisk bomuldssatin og fliser. Det endelige resultat står farverigt, knivskarpt og fuld af detaljer. 

Udover at blive guidet spirituelt til farvevalg og mønstre, så lægger jeg healende energi i maleriet, mens jeg arbejder. Denne healingsenergi vil sprede sig i huset hos køberen, men det kan ikke forklares fyldestgørende i ord. Det skal opleves, ved at man tager sig tid til at synke ind i motiverne.

Det er en tidskrævende process at lave mine designs. Det kræver ro og fordybelse at finde alle fuglene - og nogle gange dukker der også delfiner, skildpadder og øgler op.  

Fuglens symbolik er for mig luft under vingerne, frihed, at kunne hæve sig op, ændre sit perspektiv og se alting fra oven.

Delfinen er det kloge, milde, healende dyr, skildpadden tager sig god tid og når alligevel sit bestemmelsessted, og øglen er det mest primitive i den menneskelige natur. Den, der bare brutalt tromler igennem for sin egen overlevelses skyld. Det er klart, at for hver gang, der dukker en øgle op i mine malerier, vil der også altid være en delfin - den bliver nødt til at være der for at udligne øglens tilstedeværelse. Ellers er der ikke balance. Måske sidder du ligefrem nu og kommer til at tænke på, hvem der er øglen i dit livs mosaik og hvem, der er delfinen?

Alle motiverne hænger sammen som et billede på, at alt er forbundet. Hvad du sender ud, får du også selv tilbage engang.