Heart Space

En helt igennem lækker 2,5 timers workshop, hvor vi gennem meditation og øvelser kommer til at snuse til nogle af tantraens grundelementer:  sanselighed, bevidsthed, forbundethed, væren i Nuet. 

Det er en invitation til at møde sig selv i mødet med andre, mærke hvad der sker indeni og observere hvad der sker i den anden gennem bl.a. eyegazing og kram. 

Hvis dit hjerte længes efter at blive set og anerkendt af et andet menneske uden at være betinget af andet end din blotte tilstedværelse, så er det denne workshop, du skal deltage i. 

Der kan ske masser af forløsning og healing, og alt fra latter til gråd er lige velkomment. Det er et safe space og alle øvelser foregår påklædt. 

Derudover vil du opleve alle de gavnlige effekter, der er ved et dybt kram. Der sker en masse i kroppen, når vi bliver holdt på denne måde: blodtrykket falder, hypofysen begynder at frigive oxytocin, som er et samhørighedsskabende hormon og mængden af af stress hormonet kortisol falder. En krop i stress mode har nemmere ved at blive syg. Desuden er berøring et grundlæggende behov hos mennesket, som hvis ikke dækket kan lede til øget risiko for depression.

Du vil gå fra workshoppen med sol i hjertet og måske en nysgerrighed på, hvad tantraen mere kan bringe dig. 

Pris incl. kaffe/the/frugt: 200,-

Se næste workshop i KALENDER.