Gode historier fra Tour´en.

Sammen med de skønne designere, Ulla og Lennarth Fredenslund.

Et par dage inden jeg skal afholde mit første arrangement hos Kop og Kande i Struer, bliver jeg kontaktet af en Ulla Fredenslund. Hun skriver i en mail, at det podie (kaldet Basic Podie), som Lykketroldene udstilles på i butikken, er et, som hun hun og hendes mand, Lennarth har designet, og som er nomineret til German Design Award 2018. Hun vil blot fortælle mig, at mine ord i artiklen i avisen havde vakt genklang i hende, for deres rejse hen mod at fuldføre deres drøm udspringer også af en indre drivkraft og overbevisning. De lader sig også føre af energien og deres indre kald, og "... rejsen hertil har været et langt indre udviklingsforløb hjulpet på vej af vores holistiske syn på livet, en skærpelse af intuition og indre overbevisning om, at det vi havde gang i, var det rigtige for os på trods af mange, både ydre og indre forhindringer." Nøjagtig som min egen rejse med mit eget firma, Bosina Life.

Det skønne er, at de to kommer og får et kram af mig i mit krammetelt. Jeg ved ikke på forhånd, hvordan de ser ud, men da jeg står og kigger Ulla dybt i øjnene, får jeg en fornemmelse af noget genkendelse. Da vi lidt senere står i et dybt forbindende hjertekram, kan jeg genkende hendes energi og siger til hende: "Tak for din mail." Det skal siges, at vi ikke har haft nogen samtale inden, ingen præsentation, og hun bar ingen synlige tegn, der kunne forbinde hende til podiet. Jeg VED bare, at det er hende.

Det var en stor oplevelse for os begge to, og det er endnu et bevis for mig, at når jeg blot lukker øjnene og lader mig føre af hjertet, mærker med hjertet, så går tingene let og rigtigt. Jeg kalder det Hjertets Sandhed. 

Jeg har de sidste par år samlet oplevelser sammen til en ny bog, som beskrivende hedder "Hvad Hjertet Ser." I den vil alle mine bedste oplevelser i at lade hjertet føre mig blive beskrevet, og denne historie kommer uden tvivl med. 

HjerteHjerteHjerte

 

HUGGING LYKKETROLD ON TOUR

Spændende ting er i støbeskeen.

Jeg sidder netop nu og er ved at planlægge en tur rundt i Danmark for at promovere Hugging Lykketrold og min bog, "Stress af og dans sjælen fri", som beskriver min rejse fra stressramt til spirituel designer. Jeg rejser rundt med min KRAM-ping vogn, og vil dele kram og ord i mange forskellige byer og til mange forskellige arrangementer.

Ruten er groft tegnet op, så har du lyst til et besøg i din butik, klinik, forening, pigegruppe, yogaklasse eller klub, så kommer jeg gerne forbi og fortæller. Der vil være mulighed for at købe den lille Hugging Lykketrold, som samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse og også min bog samt øvrige produkter fra Bosina Life. (Se udvalg i Webshop

I KRAM-ping vognen tilbyder jeg healing og clairvoyance. Jeg lægger løbende information her på siden og på facebook, Bosina Life, så du kan se, om jeg er i nærheden af dig.

 

Uge 21 og 25: Midt-og Vestjylland

Uge 27: Nordjylland

Uge 28: Syd- og Sønderjylland

Uge 29: Fyn og Langeland

Uge 33: Sjælland og Lolland-Falster

(Der tages forbehold for ændringer.)

 

Kontakt mig gerne. Jeg holder foredrag for store og små forsamlinger. Vil du gerne selv lægge hus til et arrangement, kører jeg gerne forbi, hvis du kan finde mindst 10 gæster. 

Kontakt mig for priser og booking på mobil: 4236 2666

 

Planlagte datoer:

26. maj 2017: Kop og Kande, Struer. 18-21. Gratis kram og fortælling om Hugging Lykketrold.

Samme dag:  Bog og Idé, Struer forhandler min bog