Skal din virksomhed, forening eller klub tilbyde et foredrag?

Send forespørgsel her.

Mit formål er at røre folk og hjælpe dem til at finde deres eget indre potentiale. At øge forståelsen af, at alting hænger sammen og at alt sker med et formål. At man selv vælger glæden som sin livsvej.  

Det gør jeg på mange plan. På det følelsesmæssige og mentale gennem tantramassage og healing, på det visuelle gennem min kunst, på det kropslige gennem min danseundervisning, på det auditive gennem mine ord. Derfor afholder jeg også foredrag. Læs mere herunder.

"STRESS AF OG DANS SJÆLEN FRI"

Et foredrag om stress og hvad dermed følger.

Hvordan takler man at blive ramt af stress, diskusprolaps, gensidig forsørgerpligt, skilsmisse og indlæggelse med mistanke om blodprop, alt sammen inden for blot 3 år? 

Foredraget handler om:

- at forholde sig aktivt og analyserende til de udfordringer, livet giver og om at komme styrket ud på den anden side

- at gå fra at være landmandskone og mor til fire til at være forfatter, foredragsholder, danseinstruktør, kunstner og tantramassør

- at turde at vælge de ting til, som gør en glad og giver mere energi  

- at skabe balance i alle aspekter af ens liv

Hjerte

Jeg vinkler altid foredraget ud fra målgruppen. En gruppe erhvervsledere har måske ikke samme interesse i at høre en dyb, spirituel vinkel på emnet stress og personlig udvikling, som en gruppe alternative behandlere har. Alt efter interesse og behov skabes foredraget, så det rammer netop din målgruppe bedst. Kontakt mig og hør nærmere. 

Hjerte

Respons fra andre:

"Et foredrag, der vækker resonans hos lytteren og skaber eftertænksomhed til at kigge sit eget liv efter i sømmene." 

"Ordene bliver katalysator for positive ændringer, hvis blot man TØR lytte til sin krop og sit hjerte. Et dejligt eksempel på, at der er lys for enden af tunnellen." 

"Giv ikke andre skylden for din utilfredshed, når du selv sidder med nøglen til at kunne åbne døren til et liv med balance, glæde og overflod. Britts foredrag viser, at det er muligt, ikke blot at finde nøglen men også at bruge den."  

Hjerte 

"For every problem there are three sollutions: Accept it. If you can´t accept it, change it. If you cant´t change it, leave it. "

"TANTRA - KÆRLIGHED MED KROP OG SJÆL"

Et foredrag/workshop om tantra.

Tør du give en fremmed et kram?

Dette foredrag henvender sig til de mennesker, som ønsker sig mere dybde og nærvær i samspillet med andre mennesker og er fortællingen om min spændende vej ind i tantraens univers, hvor jeg nu bevæger mig både privat, og professionelt som tantramassør. 

Foredraget kombineres med lette øvelser, hvor deltagerne mærker effekten af, hvordan små ændringer kan føre til store forskelle i måden, vi møder hinanden på. 

Alt foregår fuldt påklædt i en hjertevarm atmosfære, og du vil have prøvet at kramme mindst en fremmed, når aftenen er forbi.

Hjerte