Healende hjertekram via telefon

Trænger du til et lille pusterum, hvor du kan stresse af, lande i kroppen, føle dig selv og få åbnet hjertet i kærlighed, så er et telefonisk healende hjertekram en effektiv metode til det.

Det kræver kun, at du har telefon og et roligt rum.

Effekten mærkes øjeblikkeligt, og du kan straks efter fortsætte dine gøremål mere kærligt og fokuseret med lavere puls og god vibration i alle celler.

 

Det er meget nemt. Du ringer eller skriver sms, overfører betaling via mobile pay, modtager sms om at betaling er gennemført og ringer mig op. Jeg guider dig kærligt i et forbindende hjertekram - en lille, effektiv lykkepille. !0 minutter senere er du fyldt af dejlig energi igen og klar til at møde verden fra dit center af mildhed og godhed. 

 

Har du ikke prøvet det før, vil du måske blive overrasket over at opleve, hvor ægte et tefonisk healende hjertekram føles. 

Kan bruges hvor og hvornår, du har brug for det: før jobsamtalen, eksamen, første møde med svigerfamilien, hvis du er stresset, trænger til støtte eller jordforbindelse. Specielt god, hvis din sjæl trænger til at indhente din krop. 

 

Varighed: 10 minutter