21-06-2018

Kære student

Have no fear.

Her står du så. På kanten af et nyt kapitel i dit liv. Du kender mig højst sandsynligt ikke, men jeg vil gerne forære dig en virtuel gave. Køb den selv. En bog med blanke sider, hvori du kan starte ikke blot et nyt kapitel, men en helt ny historie. Hvis du vil. 

Ser du, indtil nu har du levet et liv defineret af andre. Af forældre, lærere, samfund. Puffet mere eller mindre blidt fremad i bedste mening. For at give dig et fundament. Såler under fødderne. 

Fødderne er dine. Du bestemmer retningen. Uden i for høj grad at være defineret af, hvor du kom fra, men vigtigere, hvem det har gjort dig til, og hvor du vil hen. Dit liv, din rejse.

"Jamen, jeg ved ikke, hvor jeg skal hen!", vil du måske indvende. Og det er det smukkeste ved denne rejse. Det er her, eventyret starter. VEJEN VISER SIG, MENS DU GÅR. Vil du opleve de samme ting, som du allerede har oplevet, så bliv stående i det samme miljø med de samme mennesker omkring dig. Vil du opleve nyt, må du bevæge dig fremad. Prøve noget nyt. Stol på at dine fødder vil lede dig i den rigtige retning. Stol på, at dit hjerte, som er sjælens kompas, vil hviske det næste rigtige skridt til dig. 

Lad den første side i din bog være en liste af de overbevisninger, som du slæber rundt på. Kig grundigt på den. Meget grundigt. Hvor mange af dem er reelt set dine? Streg dem over, som ikke er dine. Når der er gået et år, laver du en ny liste med de overbevisninger, du har til den tid. Er der kommet nye til? Er de allesammen dine? Hvilke af dine egne overbevisninger fra sidste år tjener dig ikke mere, men var nødvendige for dig i en periode for at bringe dig frem til nu? Du skal vide, at den, der begrænser dig mest i dit liv, er dig selv. Ingen andre kan begrænse dig, med mindre du tillader det.

Og hvad så, hvis du fejler et skridt? Det gør INGENTING, for ser du, "nyt" giver dig friheden til at måtte fejle, for du har jo ingen erfaring med det. Du ved jo ikke, om du er god til det, før du har prøvet det. NEVER TRY, NEVER KNOW. Men måske viser det sig, at du er totalt awesome til det, du sætter dig for. 

Fra et spirituelt synspunkt kommer alle til jorden med et formål og en helt speciel gave eller læring, som vi skal dele. Dels for at du selv kan vokse som sjæl, og dels for at den kollektive bevidsthed kan vokse som et samlet hele. Forstår du, dit bidrag, din gave, hvor stor eller lille den måtte synes at være for dig, har en effekt på mange mennesker. Vi er alle forbundet på den ene eller anden måde. Hvad du end gør, så gør dig umage og nyd turen.

Har du intet clue om, hvad du vil eller har lyst til, så brug udelukkelsesmetoden: "Det der, har jeg i hvert fald ikke lyst til." Det gælder både i forhold til, hvad du vil bruge din tid på, og hvordan du vil være som menneske. Se andre mennesker som dit spejl. Hvis du synes, at Trump er helt ude i de mexicanske hampmarker, så kan dit formål være, at gøre det modsatte af ham: At bygge broer i stedet for at bygge mure. At forbinde i stedet for at adskille. Og det kan du gøre på mange forskellige måder. Du skal nok finde din vej. 

 

Den eneste, dit liv skal give mening for, er dig. Lad ikke frygten for, hvad andre mener om dig, begrænse dig. De er højst sandsynligt lige så forvirrede som dig selv. Tør du gå din helt egen vej, kan du gennem dit eksempel være inspiration for andre, så de selv tør følge deres vej. Og tør du bruge din frihed til risikere at fejle, så viser du dem også, at det er legalt og ikke er verdens undergang. Det er blot en læring.

Jeg tjener i dag en del af min løn ved at kramme og bruger det i min egen udviklede behandlingsform, Healende hjertekram, som kombinerer terapeutisk samtale, healing, clairvoyance og kram, som bringer folk tættere på, hvem de i virkeligheden er og kom her for, og hvordan de bedst muligt forvalter og formidler deres sjælsformål til jorden. Det er som oftest midaldrende mennesker, som ikke åbnede den nye bog, da de var 18 og slet ikke udfyldte den første side. Det skal de i gang med nu. Det er en opgave på linie med rengøring eller en engelsk aflevering: Den bliver lettere og mere overskuelig, hvis man løbende tager fat om den. Du har 30 års forspring, hvis du du starter nu.  

Da jeg var 18, kunne jeg ikke se mig selv her. Jeg havde jeg INGEN SOM HELST IDÉ om, hvad jeg ville med mit liv. Udover at rejse. Udover at vide, at jeg ville have de børn, jeg evt. skulle have, før jeg blev 30. Udover at jeg gerne ville hjælpe andre på en eller anden måde.

Healings- og clairvoyancedelen kom spontant til mig, og jeg brugte år på at lære at at forfine og forvalte de evner. Kommunikationsdelen, som er alfa og omega i mit arbejde, læste jeg mig bl.a. til på lærerseminariet og jeg har brugt hele mit liv på at lære at mestre det. Empatien, som gør det muligt for mig at føle ind i andre, er min sjælsgave. Krammet, som binder de øvrige dele sammen og gør behandlingen fysisk forløsende, kom via et videoklip på Facebook. Det viste en mand, som stillede sig op med bind for øjnene på en gågade og tilbød de folk, som turde, gratis kram. Jeg fik en øjeblikkelig mavepumper og blev SÅ draget af det, at jeg bare måtte prøve det selv. Det var TOTALT GRÆNSEOVERSKRIDENDE, og jeg nåede da også at få kolde fødder og udsætte mit første forsøg til en dag senere end planlagt, men jeg havde denne følelse indeni, at det her blev jeg nødt til at prøve.

Jeg kan huske, at jeg forudså worse case scenario: At jeg stod der flagrende med åbne arme og bind for øjnene og at INGEN ville/turde/gad kramme mig. Succeskriteriet bildte jeg mig ind var, at jeg skulle kramme så mange som muligt. Det var en forudfattet overbevisning om et bestemt udkomme af en given situation. Jeg så ikke dengang, at den virkelige succes lå i, at jeg TURDE FØLGE MIN MAVEFORNEMMELSE - TURDE STILLE MIG OP. Og at følgevirkningen af mit vovemod blev katalysator for andre mennesker, som også viste vovemod og kom og krammede mig. En fremmed. For det gjorde de i stor stil.

Det værste, der kunne være sket var, at ingen turde tage imod den gave, som jeg gav frit og ubetinget. Jeg forventede ikke at få noget igen, ingen betaling. Jeg gav for at give, ikke for at få, og jeg ville vide, jeg var lykkedes, hvis nogen tog imod krammet. Jeg tillod energien at flyde derhen, hvor den naturligt ville blive modtaget og returneret. Selv om jeg var den, der oprindeligt gav, gav de, uden måske at have været helt bevidste om det, lige så meget tilbage. Det blev en læring for mig selv om at tillade andre at give mig frit og honorere dem ved at tage imod det, som de tilbyder. Ubetinget. 

Fred være med, hvis folk synes jeg er småskør. Så må de jo mene tilsvarende om alle de folk, som tog imod krammet. Vi havde alle en følelse af glæde og lykke bagefter, og det er en rimelig god energi at efterlade i sit kølvand.

kære student. Ro på. Nyd livet. Gør dig umage med de ting, du vælger. Følg dit hjerte og din mavefornemmelse, vov dit fodfæste og træd ud og se, hvor vejen fører dig hen. Hvis du slukker for udenomsstøjen og mobilen og tilbringer tid alene i naturen, vil du kunne høre din sjæl hviske det næste rigtige skridt. 

SHINE YOUR WEIRD LIGHT SO THE OTHER WEIRDOES KNOW WHERE TO FIND YOU.

YOUR VIBE ATTRACTS YOUR TRIBE. 

Kærligst, Britt.

 

P.S. Jeg dumpede i markedsføring på et-årig HH, og trods det har mit længst varende lønarbejde været i markedsføringsafdelingen i en stor virksomhed.

 P.P.S. Billedet er taget få minutter efter, jeg havde gennemført min udfordring. Jeg er træt, men aldeles lykkelig og høj på endorfiner. Jeg havde stillet mig op ved indgangen til den foredragssal, hvor jeg lidt senere skulle deltage som publikum, og alle folk som krammede mig deltog i dette foredrag. Det var syret at gå ind i den sal, for jeg havde ingen ide om, hvem der havde krammet mig, men alle vidste, at jeg var den, der havde stået udenfor med bind for øjnene og tilbudt kram. 

Jeg er:

Britt Baunsgaard, stifter og ejer af livsstilsfirmaet Bosina Life, healer, clairvoyant, forfatter, foredragsholder, intuitiv kunstner, uddannet folkeskolelærer, danseinstruktør og tantra massage terapeut, medie, tantra guide og workshopholder, designer af HUGGING LYKKETROLD, udvikler af behandlingsformen Healende hjertekram og Flow of Life, healing i vand.