Healende hjertekram

Mine krammebehandlinger virker på tre plan samtidigt: det kropslige, det mentale og det spirituelle gennem samtale, kram, healing og clairvoyance. Ligegyldigt hvilken, der giver mening eller har størst betydning for dig, vil du få stort udbytte. Læs mere herunder.

 

En behandling med healende hjertekram er et trygt og kærligt rum, hvor du får genskabt kontakten til din Sjæl. Min unikke evne er, at jeg gennem eyegazing (dyb øjenkontakt) og healende kram i denne type behandling genspejler alt det reneste, du er. Din essens. Alt, hvad du ser og alt, hvad du føler, når du ser på mig, er dig selv på det dybeste plan. 

Det er en meget smuk og stærk oplevelse. Både for dig som klient, men også for mig som behandler, for det er en kæmpe gave at få din tilladelse til at kunne vise dig den, du havde glemt, du er:

 

En betydningsfuld og smuk brik i den farvestrålende mosaik, Livet er. Uden dig og dit bidrag ville mosaikken ikke være fuldendt. 

 

Har du mistet retning og føling med dig selv, så er denne type behandling en effektiv måde at få skabt kontakt til din smukke Sjæl igen. Sjælen er den del af dig, som valgte at være lige nøjagtig her på Jorden netop i denne tid i lige præcis den krop, du er udstyret med. Den inkarnerede her ikke blot for at få tiden til at gå. Den kom med et helt specifikt formål

 

Hvis du mister følingen med din Sjæl, mister du også din retning, og Livet kan føles som et farveløst, udmattende og formålsløst hamsterhjul. Du ved inderst inde, at der må være mere end blot det, du oplever nu. 

Med kontakt til din Sjæl, har du et indre kompas, som guider dig til at leve og opfylde dit formål. 

 Du kom med alt, hvad der er Dig. Brug det. Brug den gave.

 

I en behandling med healende hjertekram vil du føle, at der bliver holdt rum for dig. Der er ingen krav eller forventninger til dig, du bliver mødt på den kærligste og mest omsorgsfulde måde i alt det, der måtte opstå af fortrængte følelser, og healingen, der foregår undervejs, tjener til forløsning af disse. 

 

Derudover vil du opleve alle de gavnlige effekter, der er ved et dybt kram. Der sker en masse i kroppen, når vi bliver holdt på denne måde: blodtrykket falder, hypofysen begynder at frigive oxytocin, som er et samhørighedsskabende hormon og mængden af af stress hormonet kortisol falder. En krop i stress mode har nemmere ved at blive syg. Desuden er berøring et grundlæggende behov hos mennesket, som hvis ikke dækket kan lede til øget risiko for depression. 

 

Behandlingen varer en time, og det anbefales, at du holder din kalender fri de følgende tre timer, da healingen er meget dyb. 

Læs mere om Healing/Clairvoyance her.

Læs også om Telefon kram her eller om krammetrolden, designet for Lykketrold Fundraiser, som rejser penge til Kræftens Bekæmpelse, HUGGING LYKKETROLD