Forhandler af Hugging Lykketrold

Søndag, d. 5/2-2017.

En dejlig Formland Messe er godt overstået. Skønne mennesker slog vejen forbi min stand og tog sig tid til fordybelse. Mange dejlige snakke og fortællinger om mit firma. 

Jeg er i samme ombæring blevet forhandler af Lykketrolden, så du kan nu købe Hugging Lykketrold hos mig.

Han er skabt til at være et lys i mørket for nogen, som går gennem en svær tid i deres liv. 

Han er 21 cm høj, er lavet af et let, keramisk materiale, koster 330,- hos mig (butikspris 399,-), og heraf går de 30 kr ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, da han er en del af Lykketrold Fundraiser. Læs mere om dette projekt på www.lykketrold.dk. Der er allerede indsamlet næsten 2 mio. kr.  

 

 

Formland Spring 2017

For første gang deltager jeg på Formland Messen i Messecenter Herning i dagene 2.-5. februar.

Du er velkommen forbi til et kig og en snak. Her på min stand kan du også møde Hugging Lykketrold. Læs mere herunder.

Hugging Lykketrold

Her har vi så hovedpersonen i et nyt eventyr i Bosina Life. Han er i nærmeste familie med Lykketrolden fra Gjøl, og jeg har været heldig at få lov at dekorere en af de kunst Lykketrolde, som ved salg skal samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. 

Indtil videre findes han i str. 21 cm til kr. 399,-. Heraf går 30 kr ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. 

Han præsenteres for forhandlerne på Formland Spring 2017 hos distributør bySommer og forventes at være til salg ultimo februar 2017.  

Forhåbentlig bliver der taget godt imod ham, så han kan få lov til at udføre sit arbejde. Han er skabt til at sprede healende kram og lys i hele verden, og er tænkt som den gave, man giver til en, som trænger til støtte, trøst og opmuntring. Til den, som mangler et lys i mørket. 
Hans hår har den effekt, at det er selvlysende i mørke, hvormed det ligner en flamme, når lyset slukkes.

Ordene på hans krop er alle de gode ting, man bør huske at fylde sit liv med for dermed at løfte sin egen energi. Specielt at kramme lidt mere.

BOSINA LIFE BED LINEN

Miljøvenligt i den lækreste økotex bomuldssatin skabt med henblik på at bringe healing og glæde ind i dit liv. Designet er, som alt andet fra min (h)ånd, kanaliseret og rummer budskabet om alle tings forbundethed. Det er produceret i respekt for Moder Jord og er et kvalitetsprodukt, som vil kærtegne dig under din søvn. Bør helst nydes nøgen.

Sælges i to størrelser. Str. 140x200 til kr. 599,- og str. 140x220 til kr. 629,-.

 

Tidligere aktiviteter

2018

Kunstudstilling på Bovbjerg Fyr sammen med kunstforeningen Nordvestkunst

2017

Kunstnermesse Ausumgaard, 7600 Struer.

2016

Foredraget "Stress af og dans sjælen fri" for erhvervsgruppe, Lemvig.

Foredraget "Stress af og dans sjælen fri" med fokus på stress og stresshåndtering, HK, 8800 Viborg

Foredraget "Tantra med krop og sjæl", Singlehytten, 7500 Holstebro

Kunstnermesse Ausumgaard, 7500 Holstebro

Udstilling Mejrup Kultur- og Fritidscenter, 7500 Holstebro

Udstilling Sparekassen Thy, 7500 Holstebro

Udstilling Struer Skolehjem, 7600 Struer

Udstilling Nr. Nissum Efterskole, 7620 Lemvig

 

2015

Kunstnermesse, 7500 Holstebro

Kunstnermesse Ausumgaard, 7500 Struer 

Alternativ Messe, udstilling og foredrag, Musikteatret, 7500 Holstebro.

Udstilling, Vestjysk Bank, 7500 Holstebro

 

2014

Kunstnermesse, Gl Safari Caravan, 7600 Struer

  

Tidligere opdateringer

November 2015.

En dejlig messe i Holstebro sammen med kunstforening Nordvestkunst er netop overstået. Jeg takker alle, der lagde vejen forbi min stand og lod sig fordybe i mit farverige univers. 

Nåede du ikke forbi denne gang, vil du her på siden kunne følge med i, hvornår du igen har muligheden.  

Tak for de mange dejlige samtaler og spontane knus. Jeg er altid opfyldt af en dejlig følelse indeni efter sådan nogle dage. 

🙂

Messen bød for mit vedkommende på en spirituel oplevelse, som igen bekræfter hvor nemt tingene flyder, når blot man giver slip. På vej i bilen ind til messen lørdag morgen fik jeg en kanalisering, dvs. der kom noget til mig i ord fra den spirituelle verden. Ordene flød igennem mit hovede og ud gennem munden. Det var en tale, hvor jeg bød folk velkommen. I stedet for at tænke: "Hvorfor i alverden skulle jeg dog holde en åbningstale? Det har jeg aldrig gjort før, og det kan jeg sikkert ikke!", og dermed forhindre ordstrømmen i at flyde, lukkede jeg blot munden op og sagde højt, hvad der kom til mig. 

Just ankommet til min stand blev jeg kontaktet af formanden for vores kunstforening, som fortalte, at messens åbningstaler var blevet syg, hvorfor hun bad mig om at forestå den opgave en halv time senere, hvis jeg ville. Det var rigtig nemt at sige ja, for jeg vidste jo allerede, hvad jeg skulle sige. 

🙂

Der var en dejlig interesse for mit foredrag, så denne uges opgave bliver at få de endelige bookinger på plads. Er du også interesseret i at tilbyde et foredrag, så læs mere under fanen FOREDRAG og kontakt mig gerne for yderligere oplysninger.