Tantra for par

For jer, som ønsker at snuse til tantraen i eget hjem. 

En smuk mulighed for at bringe jer tættere sammen, hvis parholdet mangler lidt næring og magi. 

 

Jeg bringer min undervisning hjem til jer via zoom, og I guides gennem forskellige nærværsøvelser til at etablere rummet for en god times nærende samvær. 

I tantra er der intet mål. Det er en bevægelse med den energi, der opstår. En væren i Nuet med fuld bevidsthed og langsommelighed, så sjælen kan følge med. Mindfulness i bedste kategori. 

Det er en smuk måde at checke ind med din partner, at kunne mødes uden krav og forventninger og i stedet SE hinanden og blive RØRT af nærende strøg - både på kroppen og i hjertet.

I etablerer på forhånd rummet med stearinlys, dæmpet musik, et blødt leje eller evt. en massagebriks, placerer computeren og klikker på det fremsendte zoom link. Herfra kan I blot læne jer tilbage og blive guidet af mig. 

I den sidste halvdel af sessionen vil den ene af jer modtage en energimassage fra den anden. Jeg guider gennem tale og lader min energi arbejde gennem giveren. Skulle der opstå blokeringer i energien undervejs, benytter jeg muligheden for at fjernheale, evt. tilføjet  coaching i øjeblikket og med giverens hænder på det blokerede område. 

Denne session er både for jer uden erfaring samt øvede tantrikere. 

Sessionen foregår påklædt, gerne tætsiddende, så berøringer og strøg kan foregå uhindret og let mærkes på kroppen. 

 

Pris pr. session: 800,-

Forløb på 3 sessioner: 2.000,- 

Kontakt mig på tlf. 4236 2666 for indledende samtale og booking.